Akademik Hayata Giriş - II

resim1_1614439752.png (598 KB)

Akademik Hayata Giriş - II Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

12 Ocak 2021’de gerçekleştirdiğimiz yayınımızda Anadolu Üniversitesi'nden Biyoloji dalında genel lisans derecesine sahip ve mezuniyetinin ardından şu ana dek tıbbi genetik laboratuvarında çalışmış olan, lisans düzeyinde farklı konularda araştırmalarda deneyim elde etmiş; bundan sonraki araştırmalarını sentetik biyoloji üzerine ilerletmeyi planlayan bir biyolog olan konuğumuz ile Lisans ve yüksek lisans eğitimi sırasında öğrencilerin kendilerine neler katabileceğini, staj yapmanın avantajlarını tüm üye ve takipçilerimiz ile paylaştık.

Akademik hayata karşı merak edilen soruların cevaplarını biyoloji bölümü mezunu gözünden cevaplandırılan yayınımız üyelerimiz, takipçilerimiz ve merak eden herkes için oldukça yararlı bir şekilde gerçekleştirildi. Büyük bir ilgi ile takip edilen yayın serimizi sürdürmek amacıyla çalışmalarımız devam etmekte.

Yayının tekrarını izlemek için tıklayın: 1. Kısım

Yayının tekrarını izlemek için tıklayın: 2. Kısım

Bu sayfa Biyolojik Bilimler Kulübü tarafından en son 27.02.2021 19:04:17 tarihinde güncellenmiştir.