Akademik Hayata Giriş

resim3_1608481627.png (436 KB)

Marmara Üniversitesi Biyolojik Bilimler Kulübü olarak bu dönemki ilk online etkinliğimiz “Akademik Hayata Giriş”i gerçekleştirdik.

Serinin ilk bölümünde konuğumuz Boğaziçi Üniversitesi MBG mezunu, Koç Üniversitesi Hücresel ve Moleküler Tıp YL öğrencisi Cemre Uçaryılmaz, moderatörümüz Zeynep Tekbaş ile 17 Aralık 2020 Perşembe akşamı saat 20.00 – 21.00 arasında Instagram hesabımız üzerinden canlı yayındaydı.

Yayında lisans ve yüksek lisans eğitimi sırasında öğrencilerin kendilerine neler katabileceği, staj yapmanın avantajları gibi konular konuşuldu.

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yayın tekrarı instagram profilimizde!

Yayın tekrarını izlemek için tıklayın.

Bu sayfa Biyolojik Bilimler Kulübü tarafından en son 27.02.2021 18:47:20 tarihinde güncellenmiştir.